Un nou Trend IA avânt în Materie de Unghii. Modelele pentru Unghii migdală au intrat Rapid în topul preferințelor Doamnelor și domnișoarelor. Se șlefuiește forma finală cu o pilă 120/180, apoi cu un buffer 80/120. Se desprăfuiește suprafața foarte bine și se degresează suplimentar cu Cleaner. Daca ai pielea deschisa, opteaza pentru un CREM Culoarea untului, iar daca ai tenul masliniu, Poti Merge cu incredere PE o nuanta cafenie. Unghiile contenu vor trece neobservate. Magistrații nu au ținut, însă, CONT de aceste lucruri. Astfel că ion Migdal a Rămas, în continuare, încarcerat. Deși, în Cerere, “Migdale”, le fratele lui fane Spoitoru, prin avocatul la Care a apelat, a precizat că, PE perioada detenției, a fost un deținut modèle, care nu a creat nicio o problemă. Ba mai mult, Ruda de sänge a fostului Lider al lumii interlope ar fi fost recompensat după gratii și ar fi fost dispus să muncească, Dar STArea de Sănătate nu i-a permis. Pe baza acestor circonstanțe a sperat că va fi pus în libertate, înainte de Termen.

“Potrivit art. 59 al. 1 C.P., pentru a putea beneficia de Liberare condiționată, petentul trebuie Execute cel puțin 2/3 DIN durata pedepsei închisorii perioadă în soin pot fi incluse și zilele prévenant ca executate ca urmare a Muncii prestate, deci un total de 3561 zile. Situația că petentul nu a putut participa la activități lucrative DIN motive MEDICALE înseamnă că, la Analiza comportamentului său, se vor avea în: doar dovezile temeinice de disciplină și îndreptare, așa cum prevede art. 60 al. 1 C.P. de altfel, petentul poate acumula zile câștig și ca urmare a participării la Cursuri de calificare sau Cursuri de școlarizare, așa cum rezultă DIN prevederile Legii 254/2013 privind executarea pedepselor și a măsurilor privative de libertate. Neîndéplorinirea de către condamnat a condiției privitoare la fracția minimă Care trebuia executată face ca Analiza conduitei sale să fie inutilă. Având în, faptul că persoana privată de libertate nu a executat fracția minimă prevăzută de lege pentru a putea fi liberată condiționat, instanța urmează să respingă cererea acesteia “, au Decis magistrații, astfel că” Migdale “a Rămas după gratii.

(CITEȘTE ȘI: FRATELE LUI FANE SPOITORU A VRUT SĂ ORGANIZEZE O REVOLTĂ ÎN ÎNCHISOARE DUPĂ CE… A PĂŢIT-O) potrivit rechizitoriului de trimitere în judecată, în perioada 2007 – 2008, “Migdale” și “locotenenții” săi ar fi vândut și intermediat vânzarea unor importante cantităţi de heroină, cocaină şi comprimate ecstasy, obţinând importante beneficii Risco şi materiale, beneficii cărora le-au dat o aparenţă de legalitate. EI au fost arestaţi pentru livrare de stupefiante în zoneLe Vitan şi Tineretului DIN Capitală, după ce au vândut droguri unor polițiști Sub acoperire.